Παρασκευή , 30 Οκτωβρίου 2020

Έκαναν τη Θράκη, Τουρκία! Απίστευτες εικόνες στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής…

Έκαναν τη Θράκη, Τουρκία! Απίστευτες εικόνες στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής…

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3/11 στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής μια εκδήλωση που υποτίθεται πως οργανώθηκε από τον σύλλογο BIHLIMDER (Σύλλογος Αποφοίτων και Μελών Σχολείων Ιμάμ Χατίπ).

Και λέμε ¨υποτίθεται¨ διότι όποιος πήγε σήμερα στην εκδήλωση, θα κατάλαβε πως επρόκειτο για μια οργάνωση του κράτους της Τουρκίας. Άλλωστε παντού υπήρχε το λάβαρο της Διεύθυνσης Απόδημων Τούρκων και Συγγενών Κοινοτήτων (YTB).

Ουσιαστικά ήταν μια διαφήμιση των σχολείων ιμάμ χατίπ της Τουρκίας. Είχε εργαστήρια Μαθηματικών, Βιολογίας, Χημείας, Φυσικής, Ρομποτικής, Ιστορίας και Επίδειξης Πειραμάτων, ενώ οι περισότερς κοπέλες που είχαν το τμήμα της παρουσίασης, ήταν ¨καλυμένες ¨ με μαντίλα στο κεφάλι.Έκαναν τη Θράκη, Τουρκία! Απίστευτες εικόνες στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής… Έκαναν τη Θράκη, Τουρκία! Απίστευτες εικόνες στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής… Έκαναν τη Θράκη, Τουρκία! Απίστευτες εικόνες στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής…

Επιδίωξη της Τουρκίας και στα κατεχόμενα της Κύπρου και εδώ είναι ίδια: Ότι υπάρχει στην Τουρκία να ¨υπάρχει¨ και στα κατεχόμενα και εδώ. Με την εκδήλωση αυτή στόχος είναι η ακόμη μεγαλύτερη προσέλκυση μαθητών στο να σπουδάσουν ακόμη και στην μέση εκπαίδευση στην Τουρκία. Συχνά παρέχεται δωρεάν διαμονή σε εστίες και το ¨αποτέλεσμα¨ στο τέλος είναι ένας Ισλαμο-Τούρκος πολίτης, στα μέτρα ακριβώς που επιθυμεί ο Ερντογάν.

Έκαναν τη Θράκη, Τουρκία! Απίστευτες εικόνες στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής…
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο κ. Χαλήλ Μουσταφά-δικηγόρος και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Εδώ συνομιλεί με το κ. Σερντάρ Καραπατσά-υπάλληλο του τουρκικού προξενίου Κομοτηνής.

tourkikanea.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares