Τετάρτη , 23 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Έγγραφο «φωτιά» της Ιερά Συνόδου! Διαβάστε προσεκτικά…

Έγγραφο «φωτιά» της Ιερά Συνόδου! Διαβάστε προσεκτικά…

Τον τελευταίο μήνα, η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, με αφορμή την επέτειο των 68 χρόνων της ιδρύσεως της Ε.Ε., απευθύνεται στον ελληνικό λαό διανέμοντας σε όλες τις Μητροπόλεις τετρασέλιδο φυλλαδίου με θέμα «Μήνυμα για την ημέρα της Ευρώπης».

Όπως μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω, το περιεχόμενο του φυλλαδίου δεν έχει πνευματικό χαρακτήρα- το ακριβώς αντίθετο.

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «προπαγανδιστικό», καθώς αναλύει τις… αρετές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το τι θα έπρεπε να γίνει μελλοντικά.

Ειδικότερα, στη δεύτερη σελίδα διαβάζουμε ότι οι «καλές» ευρωπαϊκές χώρες βοήθησαν την Ελλάδα με δάνειο300 δις ευρώ για να μπορεί να αποπληρώσει τα χρωστούμενα (σ.σ. το κείμενο παραλείπει το γεγονός ότι εξαιτίας αυτών των χωρών η Ελλάδα έφτασε στην οικονομική καταστροφή).

Στην τρίτη σελίδα, γίνεται μια αναφορά στη δημιουργία ενός ευροστρατού αλλά και μια.. επέμβαση της Ευρώπης για να την επαναφορά της ειρήνης στην Ασία και την Αφρική:

Έγγραφο «φωτιά» της Ιερά Συνόδου! Διαβάστε προσεκτικά… Έγγραφο «φωτιά» της Ιερά Συνόδου! Διαβάστε προσεκτικά… Έγγραφο «φωτιά» της Ιερά Συνόδου! Διαβάστε προσεκτικά… Έγγραφο «φωτιά» της Ιερά Συνόδου! Διαβάστε προσεκτικά…

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares