Τρίτη , 27 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Έγγραφα ΣΟΚ! ΑΥΤΟΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ όταν δεν μπορούσαν ούτε ένα ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ να διαχειριστούν…

Έγγραφα ΣΟΚ! ΑΥΤΟΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ όταν δεν μπορούσαν ούτε ένα ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ να διαχειριστούν...

Παλιό ΠΑΣΟΚ το ορθόδοξο που λέει ο λαός. Το ίδιο ΠΑΣΟΚ που μας έβαλε στο Μνημόνιο, το ίδιο ΠΑΣΟΚ που συνετέλεσε στην καταστροφή της ελληνικής οικονομίας.

Οι ίδιοι κύριοι είναι αυτοί που υπέγραψαν δανειακή σύμβαση με τη Eurobank, αλλά από ότι φαίνεται δεν είδαν τι υπέγραφαν ή δεν καταλάβαιναν τι υπέγραφαν (κι αυτοί κυβερνούσαν τη χώρα).
Η αρμόδια επιτροπή οικονομικών θεμάτων της βουλής έχει δημοσιεύσει όλες τις δανειακές συμβάσεις των κομμάτων, μια εξ αυτών είναι και αυτή του ΠΑΣΟΚ με την τράπεζα EUROBANK ύψους 1.500.000 ευρώ και με ημερομηνία.17/12/2008.
Η εν λόγω δανειακή σύμβαση έχει παράνομους και καταχρηστικούς όρους οι οποίοι παραβιάζουν αποφάσεις της ίδιας της Τραπέζης της Ελλάδος. Συγκεκριμένα στη σύμβαση αναγράφεται στη σελ 3 άρθρο 5.3 πως εάν το κόμμα (δανειολήπτης) δεν αποπληρώσει εμπροθέσμως την απαίτηση της τράπεζας βαραίνει αυτό το ποσό με τόκο υπερημερίας ύψους 4%.
Ωστόσο η Πράξη του Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος με αριθμό 2393/1996 ορίζει τον τόκο υπερημερίας στο 2,5%. Το ότι ο Διοικητής της ΤτΕ που υπέγραψε την Πράξη ήταν ο Λουκάς Παπαδήμος… είναι μία ειρωνεία της ζωής.

Έγγραφα ΣΟΚ! ΑΥΤΟΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ όταν δεν μπορούσαν ούτε ένα ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ να διαχειριστούν... Έγγραφα ΣΟΚ! ΑΥΤΟΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ όταν δεν μπορούσαν ούτε ένα ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ να διαχειριστούν... Έγγραφα ΣΟΚ! ΑΥΤΟΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ όταν δεν μπορούσαν ούτε ένα ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ να διαχειριστούν... Έγγραφα ΣΟΚ! ΑΥΤΟΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ όταν δεν μπορούσαν ούτε ένα ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ να διαχειριστούν... Έγγραφα ΣΟΚ! ΑΥΤΟΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ όταν δεν μπορούσαν ούτε ένα ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ να διαχειριστούν... Έγγραφα ΣΟΚ! ΑΥΤΟΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ όταν δεν μπορούσαν ούτε ένα ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ να διαχειριστούν... Έγγραφα ΣΟΚ! ΑΥΤΟΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ όταν δεν μπορούσαν ούτε ένα ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ να διαχειριστούν... Έγγραφα ΣΟΚ! ΑΥΤΟΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ όταν δεν μπορούσαν ούτε ένα ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ να διαχειριστούν... Έγγραφα ΣΟΚ! ΑΥΤΟΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ όταν δεν μπορούσαν ούτε ένα ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ να διαχειριστούν...

Εκ τότε θέλουμε να πιστεύουμε πως το εντόπισαν κι έκαναν αναθεώρηση των όρων…

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares