Πέμπτη , 19 Μαΐου 2022
Τελευταία Νέα

Άστραψε και βρόντηξε ο Σαλβίνι! “Μη με κάνετε να θυμώσω”…

Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός και υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας Matteo Salvini δήλωσε χθες πως «αρχίζει να θυμώνει».

Η “σειρά” μεταξύ της Λέγκας και του εταίρου της, το Κίνημα των 5 Αστέρων (M5S) για την «δημοσιονομική ειρήνη» της Ιταλίας, τον υποχρεώνει να παρευρεθεί σε μια συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου αντί να συνεχίσει την καμπάνια που είχε πριν από τις προεδρικές εκλογές στο Τρεντίνο.

Προηγουμένως, ο δημοφιλής ηγέτης είχε πει ότι δεν θα συμμετείχε στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου του Σαββάτου, αλλά έχει αλλάξει τώρα τα σχέδιά του για να παραστεί.

Την Τετάρτη, σύμφωνα με τον  Luigi Di Maio, αναπληρωτή πρωθυπουργό και υπουργό Εργασίας και Βιομηχανίας και επικεφαλής του Κινήματος 5 Αστέρων, το διάταγμα περί αμνηστίας παραποιήθηκε αφού το κόμμα του είχε υπογράψει το μέτρο στο υπουργικό συμβούλιο και χωρίς τη συγκατάθεσή τους ώστε οι άνθρωποι να τερματίσουν τις διαμάχες με τις φορολογικές αρχές.

“Θα ακούσω όλους, αλλά αρχίζω να θυμώνω γιατί στη συνάντηση του υπουργικού συμβουλίου (πρωθυπουργός Giuseppe) ο Conte διάβαζε και ο Di Maio έγραφε”, δήλωσε ο Σαλβίνι κατά τη διάρκεια της καμπάνιας σχετικά με τις κατηγορίες.

“Σήμερα είμαι στο Trentino αλλά αύριο θα πετάξω στη Ρώμη για να λύσω τα προβλήματα. Όχι άλλες διαφωνίες”, σημείωσε.

(μετάφραση από voiceofeurope.com)

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares