Πέμπτη , 17 Ιανουάριος 2019

Άδωνης ‘ΤΕΛΟΣ’ από Νέα Δημοκρατία και…

Από χθες κυκλοφορούν πολύ έντονα, πληροφορίες που θέλουν τον Κ. Μητσοτάκη να έχει αποφασίσει την κατάργηση των θέσεων των Αντιπροέδρων στη Νέα Δημοκρατία. Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες επιμένουν πως η απόφαση είναι ειλημμένη.

Τονίζουν οι ίδιοι κύκλοι πως μάλλον στο επόμενο συνέδριο, που θα λάβει χώρα μέχρι το τέλος του έτους, θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση.
Ένα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, φαίνεται πως ο κος Χατζηδάκης θα ‘πληρώσει το μάρμαρο’ της ψυχρότητας που επικρατεί μεταξύ του Άδωνη Γεωργιάδη και του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.
Βλέπετε ο κος Γεωργιάδης είναι αγαπητός στη βάση της Νέας Δημοκρατίας και πολλές φορές η γλώσσα που χρησιμοποιεί δεν συμβαδίζει με το πιο ήπιο προφίλ που επιδιώκει ο κος Μητσοτάκης. Φαίνεται πως κάποιοι κύκλοι στην Πειραιώς δεν επιθυμούν έναν Γεωργιάδη ισχυρό εντός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Φυσικά όλα αυτά μένουν να επιβεβαιωθούν. Δεν είναι σπάνιο άλλωστε να δημιουργούνται διαρροές από κόμματα ώστε να βολιδοσκοπήσουν την κοινή γνώμη ή απλά για να στείλουν μηνύματα εκεί που επιθυμούν.
Οψόμεθα.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares
loading...