Τρίτη , 16 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

¨Βόμβες” μεγατόνων από τον Κ. Βελόπουλο στη Βουλή για εκλογές, νοθεία, Ελληνοτουρκικά και δημοψήφισμα (vid)

“ΠΑΓΩΣΕ” ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ!!!

Σε μία συγκλονιστική και άκρως αποκαλυπτική ομιλία ο Κυριάκος Βελόπουλος σήμερα (21/2) από βήματος της Βουλής απογύμνωσε πλήρως το πολιτικό βόρβορο, που όζει πλέον σε επικίνδυνο βαθμό!!!

Απέναντι στο στίφος ενορχηστρωμένων επιβουλών κατά του ΈΘΝΟΥΣ από το πολιτικό κατεστημένο των ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης τόλμησε να κάνει άμεσες αναφορές σε ζητήματα, για τα οποία κάνεις μέχρι τώρα δεν τόλμησε να αναφέρει ξεκάθαρα!!!

Ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2022  ο Κυριάκος Βελόπουλος προειδοποιούσε για ζητήματα λαθροχειρίας και παραποίησης της ορθής λειτουργίας της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, με τον Guardian να επιβεβαιώνει τον Πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, ο οποίος ζήτησε να υπάρξει επιτέλους έλεγχος επί του μείζονος αυτού ζητήματος!!!

Μάλιστα, ο Κυριάκος Βελόπουλος προέβη σε ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ σχετικά με τον ρόλο του Μαξίμου, των κυβερνητικών συμβούλων και τις…συναντήσεις(;) με άτομα, που αναφέρει ο Guardian στο σκάνδαλο αλλοίωσης της βούλησης των πολιτών!!!

Απίστευτες αποκαλύψεις υπήρξαν και για  την εταιρία, η οποία πρόκειται να αναλάβει την ευθύνη για τα εκλογικά αποτελέσματα στις επερχόμενες εκλογές αλλά και για τα έχουν γίνει σχετικά με ΜΜΕ της Λίστας Πέτσα!!!

Επίσης, συγκλονιστικές ήταν και οι αναφορές του Κυριάκου Βελόπουλου για τις ΠΡΕΣΠΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, που ετοιμάζει το πολιτικό κατεστημένο των ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ και τον λόγο επίσκεψης του Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, στην Αθήνα, αλλά και οι τροχιοδεικτικές δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη σχετικά με τη ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!!!!

Στο υψίστης αυτό ζήτημα εθνικής σημασίας ο Προέδρος της Ελληνικής Λύσης υπήρξε χειμαρρώδης πνέοντας  μένεα  κατά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ, που με την οσφυοκαμπτική τους στάση οδηγούν την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΊΟΥΣΑ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!

Για το λόγο αυτό ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΥΡΗΞΗ ΑΟΖ ΜΕ ΤΗ ΚΥΠΡΟ ΑΠΟΔΟΜΟΝΤΑΣ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ “ΤΟΥΡΚΟΛΙΒΥΚΟ” ΣΥΜΦΩΝΟ.

Παράλληλα ζήτησε τη ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΨΗΦΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟ 50% NA MHN ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!

Πλέον, η κατάσταση έχει εκτροχιαστεί με τους ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ  και του 40.000 κομματικούς αργόμισθούς τους να παρασιτούν σε βάρος της χώρας, ενώ ακόμα και ο Κώστας Καραμανλής με την έκφραση βούλησής ότι δεν πρόκειται να κατέβει στις εκλογές με τη συγκεκριμένη Νέα Δημοκρατία Μητσοτάκη, φανερώνει έκδηλα ότι η Νέα Δημοκρατία έχει πλέον απολέσει τον παραδοσιακό της χαρακτήρα!

Ιδού η συγκλονιστική ομιλία του Κυριάκου Βελόπουλου στη Βουλή:

 

Shares