Πολλοί άνθρωποι στρέφονται όλο και περισσότερο στο γάλα σόγιας με στόχο να τρώνε πιο υγιεινά. Αυτό το γάλα δεν περιέχει λακτόζη, σε αντίθεση με το αγελαδινό γάλα, γι’αυτό είναι μια καλή εναλλακτική λύση για τα άτομα που έχουν δυσανεξία στη λακτόζη αλλά και για τους χορτοφάγους.

Το εμπλουτισμένο γάλα σόγιας έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε χοληστερόλη και κορεσμένα λίπη και υψηλή σε ασβέστιο, σίδηρο, πρωτεΐνες και βιταμίνη Β. Ωστόσο, έρευνες δείχνουν ότι η κατανάλωση γάλακτος σόγιας θέτει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία.

ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ

loading...
+       ...